promena enterijera ili da ga pokloniš,trće opcije nema 
promena enterijera ili da ga pokloniš,trće opcije nema 

Stvarno ti je sediste kupus. Videces kad sredis enterijer da ce auto da ode za 15 dana. Ja kad sam nekad davno kupovao passata b3 visio mu tapacir sa neba i pri prvom gledanju zamalo me slog strefio koliko je to ruzno. Realno ovo tvoje sediste je rastureno za medalju. Obrisi ove slike kad ga zamenis jer ovo deluje zastrasujuce. Dzaba sto ti je auto u mehanicki dobrom stanju kad covek vidi ovo odmah mu se javljaju crne misli. 
ako se ne dogovoriš sa perkele-om imam čoveka koji ima sve
ali kad kaže cenu mnooooogo boli
meni falila zaštitna guma na faru iznutra,ja ga zovem a on.....IMAM,20eur,jesi lud,ja ga pitam
a on će,,,,,, lud ili ne,to nigde nećeš neći sem kod mene!!!!!! i ja uzmem,
jer ako mi uđe prašina u far za god ili dve onda moram dati 400 eurkoliko košta far 
zovi ga o,,ma
hahaha mozda se onda predomislis o prodaji i zadrzis auto 

ima covek izbora....i za 30 i za 250e pa neka vidi sta mu se najvise isplati i sta ce najbolje prodati auto- ulozeno dobijeno.. 

9-5 je mnogo mnogo ozbiljniji auto od 9-3 u svakom pogledu. Koliko sam ja shvatio glavni razlog prodaje je potrosnja a covek nece da vozi na plin pa mu je jedino resenje dizel...a od dizela ima samo 2.2 tid. 1.9 tid je dosta skuplji a cak i da nadje neki 1.9 za 3500e to ce biti neki les... ovako moze dobrog 2.2 tid da kupi za te pare...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju