Radjeno u Paint-u, licilo bi na nesto kad bi se zakrivila slova?!

......Znaci hocemo bas full
....Vodja Alfa foruma (Sasa - bivsi vlasnik onog NS starog KLIK ) se inace bavi izradom kozne galanterije (novcanici,fotrole,torbice, itd).Pa mora vez na polo majicu.Nema pojma da moze stampa,a i nidje veze ...AERO je napisao:Aaaaa pa vi sad pricate o "vezu" a ne o stampi......Znaci hocemo bas full
![]()

samo bez Scania i malo manji logo i da nosim po svadbama 

Ispalo mi nesto povoljno,bele majce, pamucne ,kratkih rukava za stampu,ako neko ima neku dobru ideju ili slicicu,trebao bi danas da porucim,pa da odradim nesto pametno....
Ajde baci slicicu da vidim,sto bi se ljutio....paliic je napisao:Predlog Slavisacs se meni dopada![]()
Ja sam ga malo obradio na svoj način, nadam se da Slavisacs neće ljutiti.
treba danas da porucim jednu kao uzorak,ovo sam se malo igrao...tu su boje zastave Srbije...Mozda sam nesto omasio....Ali u principu lepa podloga za dalji rad i doradu
Steta sto ovaj nudi samo bele majce,ali eto,bar da pokusam....On ce to jos malo doraditi svojim idejama i bojama,ako budu dobre prihvaticu...Ako imate neku dobru ideju mozda i to prihvatim,samo imajte u vidu da ide na belu podlogu 
- a i super bi islo na belu polo majcu
Lepo,lepo...Morao bi smisliti razmeru i poziciju na majci....Imas neku ideju u vezi toga?

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta