Mene zanima koje ,konkretno,prepravke trebaju da se urade da bi se umesto 2.3T motora iz mog CSa,ubacio drugi motor 2.0T NPR.Koji po vama je najbolji motor u toj kubikazi naj,naj...ne igra ulogu turbo,moze i sisavac..stariji..Ja znam da trebaju izmene na instalacijama...ali ne znam sta konkretno,da li samo motorni deo instalacija i sta jos treba da se menja,jos ako bi objasnjenja bila potkrepljena nekim slicicama to bi bilo
Nisam sad pri kesu,ali razmisljam da CS masinu,ostavim i polako,ali bas polako radim za svoju dusu i doteram do neke perfekcije,a ujedno da prilagodim svojim potrebama.Znam,da treba da uzmem nekog stranca...A ima i ovih sa domacih sisavaca i turbaka po oglasima za relativno "male" pare...

,ali postalo mi monotono,nemam sta da cackam,ceprkam
pa mi zao da ga prodam.Dao sam ga u oglase za mizeriju,ni svoje ulaganje koje sam dao za kratko vreme ,ne mogu da povratim,jos jedan razlog.Ali razmisljam.
Znam da bi bilo idealno da nadjem bas ovakvog zelenog i prebacim tablice,i opet ne znam sta vozim,ali gde su tu "gidore i srafciger" 
CD nebi da diram...A ovaj ima problem sa TCSom,a ja ne bih da se zezam sa tim,sve se tu svodi na grubu regulaciju ABSa,proklizavanje nema...A ja da ga krparim,a ni jedan majstor to ne moze da vrati kako je bilo,moze delimicno,ali to je opet shranje.Da dajem 800eur za drugi,onda je bolje stranac ili drugi motor.A treba obuzdati i zaustaviti tu snagu i brzinu

,ali ne ide na prazan stomak
Ako hoces da mi kazes kako da resim taj TCS...ABS...Proklizavanje...
sta treba da radim,da kupim...