Slavisacs je napisao:Ako moze jedan predlog,mislim da nam fale dve teme

...moze da se usvoji,a i ne mora...:
1.Filteri Saab
2.Zamena rashladne tecnosti(antifriza-vode)
Slavisa brate!!!!
Svojim pristupanjem u ovu druzinu,uvelicao si rad ovog sajta,stekao mogucnost da prosiris svoje znanje oko ovog brenda,istrasirao put ka sticanju novih poznanstava,ali isto tako,doveo sebe u jednu moralnu poziciju,da svojim postovima,doprineses lepsem,kvalitetnijem i interesantnijem izgledu ovih stranica.
Dakle NE zameram ti ni najmanje sto predlazes,nego te pitam-kome predlazes???
Udjes u garazu,stisnes NEWTOPIC,i krenes sa tekstom i slikama teme koju obradjujes.
Moderatori su ti koji ce temu prebaciti ili sublimirati sa postojecom(ako si je prevideo) i tako si dao svoj doprinos NASEM forumu koji je osnovao Tazz.
Upravo ono sto sam ti rekao pre neko vece (ako se secas),kad sam te pitao "a ko mislis da ce da prevede" neki tekst o kom smo pricali.....
Da me pogresno ne shvatis,nista lose ne zelim da pomislis,obracam se SVIMA,ali gde si ti postavio pitanje,ja kroz odgovor tebi,saljem poruku svim clanovima.
Dakle brate "sijalicicice"

- nista licno
Kolja je napisao:Nas nekolicina smo tu i drzimo forum zivim. Nije fer stvarno,mnogi su otisli ili su nemi posmatraci.
Apsolutno tacno!!!!
Za vasu informaciju,od pocetka godine,ukupno je izbrisano 60 ne aktivnih clanova.Trenutna cifra registrovanih je 92, a zamisljena cifra za ovu godinu je bila planirana 100.Ideja je bila,da tih sto clanova budu aktivni (neki manje neki vise),ali nazalost,taj san nam se u ovoj godini nece ostvariti.
Bice u sledecoj zato
Od samog pocetka sam bio uveren da imamo strahovito dobar potencijal,svakoga dana sam sve vise ubedjen u to,i ne sumnjam da nam druge mreze samo mogu pozavideti na izgledu,drugarstvu,kvalitetu znanja,i kolegijalnoj atmosferi na nasem forumu.
Nastavite samo tako,i relaksirajte se na ovim stranicama koliko Vam vreme dozvoljava.Ja vas nikada ne bih menjao.....

... izuzev Troll-a i Carlssona

,
oni slusaju sektasku muziku,jeste videli sta napravise od diskoteke