sunce ti kalajisano - koliko konja ima ovo cudo?
157hp vise nego dovoljno za jedan traktor 

samo pitam. Kako stvari stoje necemo skoro saznati koji je najbolji, posto mi ne deluje da cu skoro da menjam vozni park.....
zodiac je napisao: Gledao sam bar 20 E34 sa oglasa, potpuni raspad, samo jedan karavan je bio stvarno dobar, ali je bio 525, pa je i to otpalo kao opcija.

Kakva bre klima kod BMW-a iz '89, tad je u Svabiji bilo hladno i nije bilo globalnog otopljavanjakd23se4 je napisao:Jel meni promakao neki deo ili ovaj nema klimu?![]()

Moze da se kupi matori oprema za 5 soma (u E39 i E38),ali 40 hiljada kilometara ne moze,a mislim i da ne postoji kod nas takav primerak sa tom kilometrazom....a i ako je zalutao onda je od 10 pa navise....zodiac je napisao:Znam, ali kod ovog BMW-a je problem sto za iste pare moze da se kupi mnogo novija petica (E39) ili sedmica (E38), sa istim tim agregatom i sa puno opreme. A E34 nije bolji ni od jednog, ni od drugog, pa je malo teze da ce se naci bas toliko iracionalan ljubitelj.

....ali i dalje tvrdim da je M20 u pitanjuKorisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta