Vi stari Saab vukovi verovatno znate poreklo ovog auta i možda sve njegove usputne patnje i mane.
Ja za sada samo znam da mi se sviđa i ovako, sa dosta tih sitnica koje treba srediti.

Moj lapsus na brzaka. Mislio sam na GŠ-30-2 ili se može još naći pod imenom GŠ-2-30, dvocevni od 30mm.TAZZ je napisao:GS32?
Znam za GSh 23
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
Ne znam za Preševo? Kupio sam ga u Nišu.GRIPEN je napisao:Jel taj auto bio u Presevu?
Po broju sasije mozes da vidis koji je motor bio fabricki u njemu.
Sto se tice tih problema, kreni redom, ocigledno je bio malo zapusten. Ocisti mu leptir gasa i protokomer, to mozes sam. Onda mu operi dizne obavezno i zameni filter goriva ako vec nisi. To bi trebalo da resi problem paljenja...
Jbg sad, šta je - tu je. Sređivaću polako ovaj pa ako naletim u međuvremenu na bolji onda ćemo lako.Perkele je napisao:Uopste nisi prosao jeftino, sa svim ovim problemima debelo ce da te kosta popravka i nikad nece biti kao da si odmah kupio pravi...![]()
![]()
![]()
Evo ti samo primer da Sveta (Saab serviser) prodaje 900 turba (175 konja), ja sam ga vozio u dva navrata, perfektan je, ima nov sekvent plin, i prodaje ga za 1500e, nema dinar ulaganja... Pa ti vidi koliko si dobro prosao i koliko lufta imas!![]()
Slavisacs je napisao:Probaj [link_open=http://saabvin.com/]OVDE[/link_open] treba da izbaci sve podatke o vozilu, samo ukucas broj sasije
Sviđa mi se tvoj način razmišljanjaMacola je napisao: Nemam baš vremena da se bavim traženjem sa namerom. Doneće mi ga povoljan splet okolnosti.
Vidjao sam tamo jedan takav pa sam pomislio da je taj... Taj je unutra bio u mnogo losem stanju...Macola je napisao:
Ne znam za Preševo? Kupio sam ga u Nišu.
Hvala za info o prethodnom motoru na osnovu broja šasije, samo još kada bih znao gde taj podatak mogu naći, onda bi bilo super.
Bio bih zahvalan za neki link.
Pozz
Nikakav problem. Čim se dočepam šublera, potom interneta opet.MAD SERB je napisao:Macola može li mala pomoć? Ako ti nije problem da izmeris prečnike prednjeg, zadnjeg i znaka na volanu (unutrašnji prečnik kako bih mogao stikere da odradim i zalepim na fabricke znakove pa mi trebaju tačne dimenzije) .Hvala
Ovaj je unutra u boljem stanju nego što bi se očekivalo za "kilometražu" i godine.GRIPEN je napisao:Vidjao sam tamo jedan takav pa sam pomislio da je taj... Taj je unutra bio u mnogo losem stanju...Macola je napisao:
Ne znam za Preševo? Kupio sam ga u Nišu.
Hvala za info o prethodnom motoru na osnovu broja šasije, samo još kada bih znao gde taj podatak mogu naći, onda bi bilo super.
Bio bih zahvalan za neki link.
Pozz
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta