Boki, nemam nijednu drugu varijantu osim ove trenutno, a veruj mi da sam potrosio 600 minuta telefona i nema sta nisam imao na umu. Drugo, NISAM hilznovao blok niti bi to radio, kad su javili da je proslo honovanje i da je odlisno ispalo odlucio sam da idem i da radim.
Drugo, radilica je perfektna ta koju sam uzeo, proverena, ispolirana rekli mi bas danas da je ispala kao bombona.
Zatim, te SM karike u frend autu su rezervisane i danas su mi pokazali, do 1 aprila 2008-e (pise na kutiji pokazali mi ljudi) su se zvale SM, a onda je sve ostalo isto osim naziva koji je sad MPR ili NPR tako nesto, u frend autu su 10500din a meni iz madjarske stizu za 9000din, aksijalni lezajevi su po 450din, gumice i vodjice za glacvu su 9900 a recimo ne znam ko rece da je placao 1400din jednu gumicu i jedva je nasao.
Lezajevi sam zaboravio koji su uzeo sam u frend autu samo zato sto nema na stanju u Madjarskoj, inace 6100su u frendu, a u Madjarskoj su leteci 3000din. Sto se cena tice, kad sve saberem koliko sam platio, zovite frend i videcete da sam ustedeo 150e sto nisam kod njih uzeo. Sve dobijam po VP ceni od ovog drugara.
A sto se tice Engleza, veruj mi da mi je to sledece, i da cu doterati jednog, posto mi se jako svidja ovaj auto i planiram da ga vozim jos par godina.
@KD jeste preko sakal metala je sve poruceno!